Ajuts i subvencions

» El Govern, ara en funcions, llença 2 línies d’ajudes per donar suport a la transformació digital i ecològica de la indústria.

Aquest dilluns s’ha obert el termini de presentació de sol·licituds perquè les empreses optin a les ajudes en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència a l’any 2023.

Té com a objecte fomentar l’execució de plans d’innovació i sostenibilitat en l’àmbit de la indústria manufacturera.

Els àmbits temàtics de la convocatòria comprenen aspectes com l’economia circular i l’ecoinnovació aplicades a la millora de les cadenes de valor; la descarbonització, l’eficiència energètica, les noves fonts d’energia renovable i la reducció d’emissions contaminants; els materials i productes avançats; i la innovació en processos de qualitat i seguretat.

El termini de presentació va començar el dia 29-05-2023 i finalitzarà el dia 28-06-2023.

Consulta la convocatòria

Té com a objecte donar suport al desenvolupament de projectes de recerca industrial, projectes de desenvolupament experimental, així com projectes d’innovació en matèria d’organització i processos, en l’àmbit de la Indústria Connectada 4.0.

Aquest programa compta amb dos marcs d’actuació: Activa-Pimes, dedicada a projectes realitzats per petites i mitjanes empreses i Activa-Grans implementacions, de suport a projectes realitzats per qualsevol tipus de societats.

El termini de presentació estarà obert des del dia 29-05-2023 i finalitzarà el dia 27-06-2023.

Consulta la convocatòria

Sobre l'Autor

Sóc gestora de continguts digitals i especialista en normativa. Enginyers Industrials de Catalunya

Comentaris