Ajuts i subvencionsEnergia i instal·lacions

» Consulta pública. Ajuts per a l’execució de projectes de posada en marxa i funcionament d’oficines de transformació comunitària per a la promoció i dinamització de comunitats energètiques.

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic (MITECO) obre a consulta pública les bases reguladores per a la concessió d’ajudes per a l’execució de projectes de posada en marxa i funcionament d’Oficines de Transformació Comunitària per a la promoció i dinamització de comunitats energètiques.

L’objecte d’aquesta ordre és aprovar les bases reguladores per a la concessió d’ajuts per a l’execució de projectes de posada en marxa i funcionament d’Oficines de Transformació Comunitària per a la promoció i la dinamització de comunitats energètiques, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), dins del Component 7, Reforma 3, desenvolupament de les comunitats energètiques.

Té com a finalitat enfortir el sistema de suport als actors interessats en la creació i desenvolupament de comunitats energètiques, principalment ciutadans, pimes i entitats locals, contribuint amb això a una descarbonització justa i inclusiva mitjançant el foment de les inversions en infraestructures verdes i la participació d’actors no tradicionalment involucrats en el sector energètic, habilitant els mecanismes per al compliment de les fites 110, “projecte pilot per a les comunitats” i 111, “finalització de projectes pilot relacionats amb l’energia a les comunitats locals” del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, dins la Component 7, Desplegament i integració d’energies renovables.

El termini per presentar al·legacions finalitza: 17-11-2021 i s’han de remetre a l’adreça de correu: bzn-comunidadenergia@miteco.es indicant:

  • a l’Assumpte “Información Pública CE Oficinas”.
  • Nom i cognoms / denominació o raó social del participant
  • Organització o associació (si escau)
  • Contacte (correu electrònic).

Informació a consultar:

Sobre l'Autor

Sóc gestora de continguts digitals i especialista en normativa. Enginyers Industrials de Catalunya

Comentaris