Ajuts i subvencions

» Portal InvestEU

És vostè un promotor de projectes amb seu a la UE i vol arribar a inversors potencials a tot el món?

O és un inversor que busca oportunitats d’inversió en àrees com eficiència energètica, transport, salut, energies renovables, infraestructura de banda ampla o finançament de pimes?

Es publica la Decisión de Ejecución UE 2021/626 que crea el Portal InvestEU y se estableix les seves especificacions tècniques.

El portal InvestEU forma part integral del Programa InvestEU, juntament amb el Fons InvestEU i el Centre d’Assessorament InvestEU; i reuneix inversors i promotors de projectes en una única plataforma per a tota la UE, proporcionant una base de dades de les oportunitats d’inversió disponibles.

Atès que el portal InvestEU proporciona una llista de projectes de qualitat prèviament verificats, els inversors tenen l’oportunitat de seleccionar fàcilment diversos projectes abans de decidir en quins invertir.

Com accedir al portal InvestEU?

Per enviar un projecte per a la seva publicació al Portal InvestEU, els promotors han d’iniciar sessió i registrar-se al Portal. El procés d’enviament és ràpid i senzill. L’eina guia als promotors a través del procés de registre.

Els promotors tenen el seu propi perfil d’usuari per enviar projectes. La publicació en el Portal és gratuïta. No obstant això, per a ser publicats al Portal, els projectes han de complir criteris específics d’admissió.

Per contactar amb els promotors de projectes publicats al Portal, els inversors també han d’estar registrats en el Portal. L’eina guia als usuaris a través de el procés de registre per completar el seu perfil d’usuari.

Sobre l'Autor

Sóc gestora de continguts digitals i especialista en normativa. Enginyers Industrials de Catalunya

Comentaris