Seguretat industrial i enginyeria

» Consulta pública. Guia Tècnica d’Aplicació del Reglament d’Emmagatzematge de Productes Químics i les seues Instruccions Tècniques Complementàries.

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme sotmet a consulta pública la Guia Tècnica d’Aplicació del Reglament d’Emmagatzematge de Productes Químics i les seves Instruccions Tècniques Complementàries.

Aquesta Guia s’ha plantejat com un document recopilació de consultes i respostes per a la correcta interpretació del nou Reglament d’Emmagatzematge de Productes Químics (RAPQ), facilitant suggeriments concrets en aquells casos en què el text reglamentari pot conduir a interpretacions diverses, i per a l’establiment d’aclariments a conceptes de caràcter general. Alhora i amb clar valor afegit, incorpora nombrosos exemples pràctics d’aplicació, arbres de decisió, esquemes lògics, diagrames, imatges i fotografies.

La Guia pretén ser una eina viva, amb la possibilitat d’incorporar noves respostes a totes les qüestions que sorgeixin en la mesura que s’avanci en l’aplicació del Reglament.

Les aportacions podran remetre’s fins al 15 de desembre de 2021 a la següent adreça de correu electrònic participacion_csegind@mincotur.es indicant a l’assumpte: “Participación pública. Guia Real Decreto 656/2017 (RAPQ)”.

Sobre l'Autor

Sóc gestora de continguts digitals i especialista en normativa. Enginyers Industrials de Catalunya

Comentaris