Medi ambient

Informació pública. II Pla d’Acció d’Economia Circular.

Se sotmet al procés de participació pública el II Pla d’Acció d’Economia Circular.

L’Estratègia Espanyola d’Economia Circular fixa uns objectius per al 2030 i contempla el seu desenvolupament i concreció a través de plans d’acció triennals successius, destinats a recollir les mesures específiques que preveu posar en marxa l’Administració General de l’Estat (AGE) per fer possible assolir els objectius plantejats per al 2030.

El segon Pla d’Acció té un marc temporal del 2024 al 2026.

Aquest pla conté 95 mesures liderades per diferents centres directius de l’AGE i distribuïdes en 5 eixos i 3 línies d’actuació: producció, consum, gestió de residus, matèries primeres secundàries i reutilització de l’aigua; i, amb caràcter transversal, sensibilització i participació, investigació, innovació i competitivitat, i ocupació i formació, que donen resposta als principals plantejaments de l’economia circular, continuant i formalitzant noves mesures impulsades per l’Administració General de l’Estat per consolidar un model circular .

Per presentar al·legacions al II Pla d’Acció d’Economia Circular cal identificar-se adequadament i canalitzar les propostes a través del Formulari. (Termini: fins el dimarts, 08 d’octubre de 2024.)

Sobre l'Autor

Sóc enginyera industrial i especialista en legislació tècnica. Enginyers Industrials de Catalunya.

Comentaris